برای آن که بتوانم با یک فرد مسیحی ازدواج کنم، وی به دین اسلام روی آورد. حال آن که وی به صورت ظاهری و تنها بخاطر ازدواج با من مسلمان شده بود. آیا می توانم از وی طلاق بگیرم؟
پرسش
برای آن که بتوانم با یک فرد مسیحی ازدواج کنم، وی به دین اسلام روی آورد. حال آن که وی به صورت ظاهری و تنها بخاطر ازدواج با من مسلمان شده بود، و در واقع از دین اسلام تبعیت نمی کرد.
لازم به ذکر است که اکنون این شخص مانعی برای روحیات معنوی و مذهبی ام شده است. هر وقت که تنها باشم پر از معنویتم و آن گاه که وی با من است فاقد آن.
می خواهم بدانم که آیا وی مانعی برای تقرب من به درگاه خداوند است؟ آیا می توانم از وی طلاق بگیرم؟ (چون –در خلال مدتی که وی دین را به سخره گرفته است- حس می کنم به نقطه ای رسیده ام که مرتکب گناه می شوم)
لطفاً در اسرع وقت به سؤال این جانب پاسخ دهید. با تشکر
پاسخ اجمالی

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این شرح است:

1. طلاق گرفتن از وی در اختیار شماست.

2. سعی کنید او را هدایت کنید که این امر بسیار بهتر از طلاق است، ولی اگر او باعث گمراهی شما می شود، طلاق واجب است.