طریقه ی محو کردن اسماء الله موجود در نامه ها و سایر برگه ها را ذکر کنید؟
پرسش
سربرگ کلیه ی نامه ها و غیره با نام خدا شروع می شود و از آن جائی که نگهداری آنها مقدور نمی باشد، برای دور انداختن آنها چه باید کرد؟
پاسخ اجمالی

احترام به نامهای خداوند واجب و لازم است و اهانت بی احترامی به آنها حرام است. پس دورانداختن و محو آنها به گونه ای که از نظر عرف، اهانت به اسماء جلاله و نام های مقدسه محسوب نشود مثل دفن آنها در خاک و یا تبدیل آنها به خمیر به وسیله آب اشکال ندارد.[1]

[1] توضیح المسائل مراجع، ج اول، ص207، (برگرفته از استفتاءات مقام معظم رهبری)، سؤال162 و 165.