پیامبر (ص) شرط قبولی زیارت خانه خدا را چه می داند؟
پرسش
پیامبر (ص) شرط قبولی زیارت خانه خدا را چه می داند؟
پاسخ اجمالی

رسول گرامی اسلام (ص) در این زمینه می فرماید: نشانه قبولی زیارت خانه خدا، ترک گناهانی است که بنده، قبل از رفتن به حج مرتکب می شد.[1]

در روایت دیگر رسول خدا (ص) به همین مضمون فرمود: از نشانه های قبولی حج این است که انسان هنگامی که از زیارت خانه خدا به وطن باز می گردد، از گناهانی که بر آن پایبند بوده است برگردد، و اگر از حج برگشت و بر اعمال زشتی که قبل از رفتن انجام می داد پافشاری داشته باشد، نشانه این است که حج او مردود و مورد قبول خداوند نیست.[2]

[1] نورى، حسین بن محمد تقى، مستدرک الوسائل و مستنبط المسائل، ج 10، ص 165، مؤسسة آل البیت (ع)، قم‏، 1408 ق.‏

[2] همان، ص 166.