کد سایت fa19797 کد بایگانی 19232 نمایه اهمیت رؤیای قبل از طلوع فجر
طبقه بندی موضوعی Practical|خواب
گروه بندی اصطلاحات سرفصل‌های قرآنی
خلاصه پرسش
آیا خواب های صادق خواب هایی است که فقط قبل از طلوع فجر دیده شود؟
پرسش
آیا خواب های صادق خواب هایی است که فقط قبل از طلوع فجر دیده شود؟
پاسخ اجمالی

در تعریف رؤیای صادقه و کاذبه، زمان رؤیا موضوعیت ذاتی ندارد، هرچند احتمال صادقه یا کاذبه بودن رؤیا در برخی زمان ها بیشتر است. مثلاً خواب هایی که قبل از طلوع فجر دیده شده، نسبت به خواب هایی که بعد از آن دیده می شود، احتمال بیشتری دارد که رؤیای صادقه باشد. گفتنی است که به طور کلی رؤیاهای مربوط به زمان هایی که خوابیدن در آن زمان ها مکروه است، احتمال بیشتری دارد که صادقه نباشد، به ویژه اگر فرد از روی غفلت و دوری از خدا در ساعات مخصوص عبادت خوابیده باشد، ولی همچنان که گذشت ممکن است فرد در هر زمانی به دلیل شرایط معنوی مناسب و ... رؤیای صادقه ای داشته باشد.

برای اطلاع از تعریف رؤیای صادقه و کاذبه و ماهیت این دو، می توانید به پاسخ های زیر مراجعه کنید:

ماهیت رویا 5827 (سایت: 7850) .

تعبیر خواب، 5212 (سایت: 5475) .

رؤیا دیدن، 11784 (سایت: 12358) .

این پرسش پاسخ تفصیلی ندارد.