آیا برخی لذت‌های جنسی مشمئز کننده‌ - مانند ریختن ادرار در دهان همسر - که در برخی جوامع شیوع دارد، از دیدگاه اسلام پذیرفتنی است؟!
پرسش
شوهرم یک بار از من خواست در دهان او ادرار کنم من هم این کار را کردم، ولی او آن را بیرون ریخت و دهان خود را آب کشید، آیا ما مرتکب گناهی شده ایم؟
پاسخ اجمالی
از لحاظ حکم شرعی، ادرار از جمله نجاسات بوده که خوردن و خوراندن آن حرام است و در برخورد با اشیاء، آنها را نجس کرده و آن شیء نیاز به آب کشیدن دارد. ولی در فرض سؤال، که ادرار از حلق پایین نرفته، حرامی انجام نشده، ولی لازم است، محلی که نجس شده پاک شود.
اما باید توجه داشت که این مسئله از زاویه‌ای دیگر قابل دقت است و آن این که در روابط زناشویی کارهای این چنینی شایسته زن و مرد مسلمان نیست. آنچه را که اسلام در روابط زناشویی تجویز می کند، تمتع و بهره برداری زن و شوهر از همدیگر از راه های معمول و متعارف عرفی و دوری از اعمال و کارهای غیر اخلاقی است. علاوه این که ریختن ادرار، منی و... در دهان از نظر بهداشت نیز اشکال دارد و مخالف مسائل بهداشتی است.
بنابراین، زن و شوهر باید سعی و تلاش کنند تا در زندگی زناشویی از همدیگر لذت مشروع ببرند و از کارهای قبیح و ... دوری کنند، ریختن ادرار یا منی در دهان و ... از کارهای ناپسند شرع و عرف است، لذا زن و شوهر باید برای تربیت فرزندان، ساختن جامعه و ... سعی کنند در زندگی مشترک از اخلاق اسلامی پیروی کرده، تا در ساختن جامعۀ اسلامی و تربیت فرزندان صالح و تحویل آنان به جامعه موفق باشند.