کد سایت fa25972 کد بایگانی 31034 نمایه خروج وقت نماز در هنگام اقامه نماز
طبقه بندی موضوعی نماز قضا و استیجاری
اصطلاحات ما فی الذمه
گروه بندی اصطلاحات اصطلاحات فقهی - اصولی
خلاصه پرسش
آیا اگر در حین خواندن نماز وقت بگذرد و قضا شود نماز قضا محسوب می‌شود یا فقط کافی است هنگام نیت ،قضا نشده باشد؟
پرسش
آیا اگر در حین خواندن نماز وقت بگذرد و قضا شود نماز قضا محسوب می‌شود یا فقط کافی است هنگام نیت ،قضا نشده باشد؟
پاسخ اجمالی
اگر مکلف در آخر وقت نماز؛ مشغول اقامه نماز شود؛ و وقت بگذرد، در صورتی نمازش اداء حساب می‌شود که یک رکعت نماز در داخل وقت باشد و در صورت شک در این که وقت لا اقل به مقدار یک رکعت باقى است یا خیر، نماز را به قصد ما فی الذمّه بخواند.[1]

[1]. توضیح المسائل (محشى - امام خمینى)، ج‌1، ص 438‌.