آیا برای ترشحاتی که بعد از ملاعبه خارج می شود باید غسل جنابت به جا آورد؟
پرسش
درسال های اوایل نامزدی نمی دانستم که برای ترشحاتی که بعد از ملاعبه خارج می شود باید غسل جنابت به جا آورم! تکلیف نماز و روزه های این مدت چیست؟ و آیا برای روزه ها بایدکفاره بپردازم و اگر به مسجد یا حرم رفته ام آیا گناه کرده ام؟
پاسخ اجمالی

آب هایی که از انسان خارج می شود دارای احکام متفاوتی است که بعضی از آنها پاک و بعضی ها نجس هستند و آبی که بعد از ملاعبه از انسان خارج می شود و در اصطلاح به آن مذی گفته می شود پاک است. بنابراین نماز و روزه شما با حفظ بقیه شرایط صحیح بوده و هیچ گونه کفاره ای بر عهده شما نیست. همچنین با ورودتان به حرم و مسجد گناهی مرتکب نشدید.[1]

[1]. آبى که گاهى بعد از ملاعبه و بازى کردن از انسان خارج مى‏شود (و به آن "مَذى" مى‏گویند) پاک است و نیز آبى که گاهى بعد از منى بیرون مى‏آید (و به آن "وَذى" گفته مى‏شود) و آبى که گاهى بعد از بول بیرون مى‏آید (و به آن "وَدى" مى‏گویند) اگر بول به آن نرسیده باشد، پاک است. چنانچه انسان بعد از بول استبراء کند و بعد آبى از او خارج شود و شک کند که بول است یا یکى از اینها، پاک است.