شخصی به برخی از وسایلش هنگامی که عرق جنب از حرام داشته است دست زده اگر بعد از غسل با دست مرطوب به آن وسایل دست زند، آیا برای نماز باید دست خود را آب بکشد؟
پرسش
شخصی به برخی از وسایلش مانند کامپیوتر، تلفن و ... هنگامی که عرق جنب از حرام داشته است دست زده اگر بعد از غسل با دست مربوط به آن وسایل دست زند، آیا برای نماز باید دست خود را آب بکشد؟
پاسخ اجمالی

پاسخ های زیر از دفاتر مراجع دریافت شده است:

دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی):

عرق جنب از حرام نجس نیست.

دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مدظله العالی):

عرق جنب از حرام نجس نیست.

دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مدظله العالی):

عرق جنب از حرام نجس نیست تنها در هنگامی که لباس خیس عرق است نمی توان با آن نماز خواند.

دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مدظله العالی):

عرق جنب از حرام نجس نیست، لکن بنابر احتیاط واجب با بدن یا لباسی که آلوده به آن است نمی شود نماز خواند ولی در مفروض سؤال آب کشیدن دست لازم نیست. و الله العالم.