کدام آیه از سوره نور است که می توان با تلاوت آن به حاجت خود رسید؟
پرسش
کدام آیه از سوره نور است که گفته شده اگر مقابل خانه خدا خوانده شود هر که را بخواهی به او می رسی یا قسمتت زودتر به سراغ تو می آید.
پاسخ اجمالی

قرآن کتاب عمل است. از نظر اسلام باید به قرآن مجید به عنوان کتاب زندگی و یک مجموع کامل درس های انسان سازی نگاه کرد [1] .

در روایات متعددی وارده شده است که تلاوت سوره نور و علی الخصوص آیه 35 آن آثار مختلفی دارد که با توجه به نحوه تلاوت و نیز با حضور قلب می توان به حاجات خود «انشاء الله» دست یافت [2] . ولی موردی را که نشانگر خواندن آیه مذکور در مقابل خانه خدا، آنهم برای رسیدن سریع به زن یا شوهر مورد علاقه خود باشد، یافت نشد.

قابل توجه است که علاوه بر تلاوت قرآن، دعاهایی مأثوره از طرف اهل بیت (علیهم السلام) برای رسیدن به خواسته های شرعی نیز وجود دارد که می توان برای آگاهی بیشتر به نمایه های ذیل مراجعه نمود.

1. نمایه: سریع الاجابه ترین دعاها، سؤال شماره 871 (سایت: 1087).

2. نمایه: شرایط استجابت حتمی دعا، سؤال شماره 197 (سایت: 983).

3. نمایه: خواص آیه نور، سؤال شماره 3538 (سایت: 3772).