از چه زمانی باید اتاق فرزند را از اتاق والدین جدا کرد؟
پرسش
فرزند از چه زمانی باید از اتاق والدین جدا شده و مستقل باشد؟
پاسخ اجمالی
1. از لحاظ شرعی؛ بودن و خوابیدن فرزندان در اتاق والدین به خودی خود ایرادی ندارد، اگر چه در صورت امکان از جهت تربیتی بهتر است از کودکی اتاق فرزندان را جدا کنند تا این مسئله برای آنها طبیعی شده و در سنین بالاتر که با مسائل جنسی آشنا می‌شوند، سبب حساسیت آنها نشود و طبیعی است که در این باره نمی‌توان توصیه‌ای کلی داشت، بلکه پدر و مادر با توجه به وضعیت مالی خود، وضعیت جسمی و روحی کودک و ... به تصمیم مناسب برسند.
2. البته روابط زناشویی و ارتباطات ویژه همسران باید در مکانی باشد که فرزندان در آن‌جا حضور ندارند؛ زیرا در غیر این صورت، ممکن است پیامدهای ناگواری – مانند تضعیف جایگاه والدین نزد فرزند، بلوغ زودرس، میل به گناه و ...- را به همراه داشته باشد.
3. برای آگاهی بیشتر نمایه‌های زیر را مطالعه کنید:
شنیدن صدای آمیزش زن و شوهر توسط فرزند، سؤال 41293
تربیت جنسی کودک، سؤال 4856
تعریف بچه ممیز، سؤال 33455