چه کسانی بدن حضرت زهرا(س) را غسل دادند؟
پرسش
چه کسانی بدن حضرت فاطمه(س) را غسل دادند؟
پاسخ اجمالی
بر پایه روایات؛ امام علی(ع)، ‌حضرت فاطمه(س) را غسل دادند.
از امام جعفر صادق(ع) پرسیدند: چه کسى فاطمه(س) را غسل داد؟
ایشان در پاسخ فرمود: «حضرت علی(ع)!؛ زیرا حضرت فاطمه، صدیقه بود و غیر از شخص صدیق کسى حق نداشت وى را غسل بدهد».[1]
البته در برخی از روایات آمده که اسماء بنت عمیس نیز در غسل حضرت زهرا(ع) به حضرت علی(ع) کمک می‌رسانده و از او نقل است که می‌گفت:
«فاطمه(س) به من وصیت کرد که مرا فردی جز تو و علی نباید غسل دهد، به دنبال چنین وصیتی بود که من و علی(ع) او را غسل دادیم‏».[2]

[1]. ابن شهر آشوب مازندرانی، مناقب آل أبی‌طالب(ع)، ج 3، ص 364، قم، انتشارات علامه، چاپ اول، 1379ق.
[2]. طبرسی، فضل بن حسن، اعلام الوری بأعلام الهدی، ص 151،  تهران، دار الکتب الاسلامیة، چاپ سوم، 1390ق.