آیا یک انسان می تواند با یک جن ازدواج کند؟
پرسش
آیا یک انسان می تواند با یک جن ازدواج کند و صاحب اولاد شود؟
پاسخ اجمالی

با تشکر از شما؛ ضروری است به این نکته توجه داشته باشید که اولاً: دانستن این گونه مسائل هیچ گونه اثری در زندگی ما ندارد، و دانستن آن هیچ نفع مادی و معنوی ندارد، ثانیاً اگرچه اصل این مسئله که انسان و جن بتوانند از همدیگر استفاده های جنسی ببرند ممکن است و استبعادی ندارد اما در باره جواز این کار از نظر شرعی میان دانشمندان اهل سنت و شیعه به آرا و نظرتات مختلفی برخورد می کنیم. بهر حال ما به دلیل معتبری از شرع که آن را تأئید کرده باشد، برخورد نکردیم [1] . برای آگاهی بیشتر در باره جن و ارتباط انسان با او می توانید به سؤال های زیر: 1296 (سایت: 1279) ، 3044 (سایت: 3294) ، 438 (سایت: 468) و 556 (سایت: 606)   مراجعه کنید.

[1] .  در این باره نک: آل طوق القطیفی، أحمد بن صالح‏، رسائل آل طوق القطیفی، ج‏3، ص: 473، دار المصطفى لإحیاء التراث‏، تاریخ الطبع: 1422 ه ق‏، الطبعة: الأولى‏، مکان الطبع: بیروت- لبنان، المحقق / المصحح: لجنة التحقیق فی دار المصطفى لإحیاء التراث‏.