حکم زنای مرد مسلمان با زن کافر ذمی چیست؟
پرسش
حکم زنای مرد مسلمان با زن کافر ذمی چیست؟
پاسخ اجمالی

اگر مرد مسلمانی با زن کافر ذمی زنا کند، حکم مرد مسلمان حکم زنای او با زن مسلمان است؛ یعنی اگر محصن باشد حکم او رجم (اعدام) است و اگر غیر محصن باشد، صد ضربه شلاق به او زده می شود، اما در مورد زن کافر حاکم شرع اختیار دارد که یا حکم اسلام را در باره او اجرا کند و یا او را به محکمه کفار می دهند تا بر طبق مذهب خودشان بر او حکم جاری کنند.[1]

[1] امام خمینی، تحریر الوسیلة، ج‏2، ص 465، م 7، "قالوا: الحاکم بالخیار فی الذمی بین إقامة الحد علیه و تسلیمه إلى أهل نحلته و ملته"‏؛ کریم جهرمی، علی، الدر المنضود فی أحکام الحدود، ج ‏1، ص 356، دارالقرآن الکریم، قم، چاپ اول، 1412ق، "... لو زنى المسلم بالذّمیّة فإنه یحکم على المسلم بما مضى سابقا من الأحکام من کونه محصنا أو غیر محصن و امّا بالنسبة إلى الذّمیّة فالحاکم بالخیار".