کد سایت fa6634 کد بایگانی 6412 نمایه تفکر در مسائل شهوانی
طبقه بندی موضوعی توبه
گروه بندی اصطلاحات سرفصل‌های قرآنی
خلاصه پرسش
آیا با وسوسه شدن و تفکر در مسائل شهوانی، توبه شکسته می شود؟
پرسش
من به مسائل شهوانی فکر می کردم، اما چهار ماه است توبه کردم، گاهی وسوسه می شوم، آیا توبه در این صورت شکسته شده است؟
پاسخ اجمالی

اگر منظور شما از وسوسه شدن و فکر کردن به مسائل شهوانی، آمدن چنین فکرهایی بدون اختیار به ذهن شما است، چنین وسوسه های چون غیر اختیاری است گناه و حرام نیست و انسان باید سعی کند با از بین بردن مقدمات چنین افکاری، جلوی وسوسه شیطان را بگیرد. اما اگر منظور تان خود ارضایی از راه فکر و خیال شهوانی باشد، قطعا چنین کاری حرام است و لازم است انسان هر چه زودتر از آن توبه کند. و اگر از این کار توبه کرد و مجددا آن را تکرار کرد توبه خود را شکسته است و لازم است با عزم و اراده محکم تری دوباره توبه کند و از خدای مهربان کمک بخواهد که دیگر این گناه مضر را تکرار نکند.

برای آگاهی بیشتر به نمایه های زیر مراجعه فرمائید.

1. نمایه: خود ارضایی و توبه، سؤال 1618 (سایت: 1627) .

2. نمایه: استمناء از راه تفکر در امور شهوانی، سؤال 2211 (سایت: 2345) .

3. نمایه: جلوگیری از وسوسه گناه، 3859 (سایت: 4110) .

4. نمایه: دفع افکار و خواطر بد، 3525 (سایت: 3755) .