حکم لذت بردن مرد از دیدن دوست خود و با او بودن و خروج مایع از انسان چیست؟
پرسش
من یه رفیق پسری دارم که خیلی به آن محبت می کردم براش چیزی می خریدم بعد یکبار با هم قهر کردیم و بعد به پیش اون رفتم و خیلی منت کشی آن را کردم که بالاخره با هم آشتی کردیم، همه اینها باعث شد یه محبتی از اون در دل من به وجود بیاید و من تازگیها وقتی با اون هستم بدون احساس شهوت جنسی بزرگ می شود، یک آبی هم بیرون می آید بعد از آن شیطون من را گول می زند که به حرف آن گوش نمیدم من فقط خوشحالم که با هم رفیقیم، چرا عورت من بزرگ می شود؟ آیا به خاطر اون محبت است یا نه؟ حکم آبی که بیرون می آید چیست؟ چه کنم که درمانش کنم و دوستی ما به حالت عادی برگردد؟ آیا این نشانه ضیعفی ایمان است؟
پاسخ اجمالی

نگاه کردن مرد به مرد دیگر از روی شهوت یا لمس کردن و بوسیدن او از روی شهوت حرام است.

حضرت امام خمینی ره در این زمینه فرموده اند:" مرد نباید با قصد لذّت به بدن مرد دیگر نگاه کند و نگاه کردن زن هم به بدن زن دیگر با قصد لذّت حرام است." [1] اما اگر از روی شهوت و غریزه جنسی نباشد اشکالی ندارد. اما آبی که از شما خارج می شود اگر منی نباشد موجب جنابت نخواهد شد. برای آگاهی از نشانه های منی و جنابت به سؤال  1412 (سایت: 1449) ، نمایه: نشانه های منی و جنابت مراجعه فرمائید.

برای کنترل شهوت به پاسخ های سایت مراجعه شود مانند:

نمایه: موهای زاید و کاهش شهوت، سؤال 3196 (سایت: 3456) .

نمایه: ملاک تشخیص لذت از شهوت، سؤال 3644 (سایت: 4597) .

نمایه: رابطه غذا و ازدیاد شهوت، سؤال 4893 (سایت: 5345) .

[1] .   امام خمینی توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏2، ص: 490 مسأله 2438.