حکم ازدواج موقت با زن کافر شوهر دار چیست؟
پرسش
من خواهان ازدواج موقت با یک کافره هستم که در قید ازدواج با یک کافر می باشد. آیا عقد نکاح این دو حکم شرعی دارد، یا این که می توان آن را باطل فرض نمود؟
پاسخ اجمالی

هر ملت و مذهبی برای ازدواج و زناشویی عقد و نکاح خاص خود را دارد و اسلام عقد و نکاح همه ادیان و ملت ها اعم از مسیحی، یهودی، بودایی، هندو، بت پرست، مادیگرا (کمونیست) و ... را محترم شمرده است و فرزندان حاصل از چنین ازدواج هایی را حلال زاده می داند.

بنا براین اگر زن کافر و مرد کافر بر طبق آئین خود با هم ازدواج کرده باشند، اسلام این ازدواج آنان را معتبر دانسته و آنان را زن و شوهر می داند. و از آن جا که ازدواج دائم و موقت با زن شوهر دار از نظر اسلام حرام و باطل است، شما نمی توانید با این زن کافری که شوهر دارد ازدواج موقت کنید، مگر آن که به هر دلیلی از شوهر خود طلاق بگیرد، بعد از سپری شدن عده طلاق می توانید با او ازدواج موقت داشته باشید.

برای آگاهی بیشتر نمایه های زیر را مطالعه کنید:

ازدواج با غیر مسلمان، سؤال 1198 (سایت: 1201) و 842 (سایت: 913) ؛ ازدواج موقت با زنان اهل کتاب، سؤال 1209 (سایت: 1254) ؛ ازدواج با مسیحیان، سؤال 826 (سایت: 885) .