آیا ماه مبارک رمضان ماه مناسبی برای باردار شدن است؟
پرسش
آیا ماه مبارک رمضان ماه مناسبی برای باردار شدن است؟
پاسخ اجمالی

از نظر اسلام عمل زناشویی و نزدیکی با همسر در روزهای ماه مبارک رمضان تنها برای افراد روزه دار حرام و موجب بطلان روزه آنها می شود. [1] اما برای کسانی؛ مثل مسافر و مریضی که شرعا روزه بر آنها واجب نیست اشکالی ندارد. [2] بنابراین، باردار شدن در این ماه مانند دیگر ماه ها است و اشکالی ندارد. اما از نظر پزشکی و سلامتی مادر و فرزند لازم است که با پزشک متخصص مشورت نمایید.

[1] - توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج ‏1، ص 895 ، م 1584.

[2] -  اقتباس از سؤال 3091 (سایت: 3352)، نمایه: حکم عمل زناشویی در ماه مبارک رمضان.