روابط میسترس و اسلیو چه حکمی دارد؟
پرسش
نظر مراجع عظام در‌باره روابط میسترس و اسلیو چیست؟ اگر اسلیو میسترس با هم ازدواج کنند حکم روابطشان چه خواهد بود آیا جایز هست؟
پاسخ اجمالی
هر چند از ظاهر آیه 223 سوره بقره برداشت می‌شود که انواع لذت‌ها و روابط جنسی بین زن و شوهر ایرادی ندارد، اما این آیه شامل مواردی که با کرامت انسانی هم‌خوانی ندارد، نخواهد بود و این نوع روابط که بیشتر ناشی از نوعی ناهنجاریهای روانی به شمار می‌‌آید، مورد تأیید اسلام نیست.
البته روشن است که عقد ازدواج بین دو غیر همجنس که با هم مَحرم نباشند، صحیح است و هر گونه رابطه جنسی بین غیر زن و شوهر حرام است.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
ازدواج صحیح بین دو جنس مخالف مانعی ندارد ولی ازدواج با فردی که مشهور به روابط نامشروع است جایز نیست و زن و شوهر به هر شکلی که مایل باشند می‌توانند از یکدیگر لذت ببرند، ولی شایسته است از کارهایی که با کرامت انسانی سازگار نیست پرهیز کنند.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی):
به مقتضای ایات و و روایات ولایت و سرپرستی خانواده بر عهده مرد است.
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
ازدواج مذکور فی نفسه با اجتماع شرائط معتبر شرعی نکاح و نبود موانع شرعی مثل شوهردار بودن زن، مانعی ندارد ولی اصل اسلیو بودن، حرام و خلاف بیّن شرع است. خداوند همه ما را از شرور و فتن آخرالزمان حفظ فرماید.
حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):
1. آنچه به اسم اسلیو و میسترس در روابط جنسی شکل گرفته، حرام است.
2. هیچ فرد آزادی حتی با اراده خود تبدیل به برده نمی‌شود.
3. وجود این گونه روابط فی حد نفسه مانع از صحت ازدواج نیست.
4. اگر زن شوهردار باشد و در این روابط دخول صورت بگیرد، منجر به حرمت ابدی می شود و این زن و مرد هرگز نمی توانند با هم ازدواج کنند.  لینک به سایت استفتائات

[1]. استفتا از دفاتر آیات عظام: مکارم شیرازی، صافی گلپایگانی، نوری همدانی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.