آیا قسمتی از آیه مربوط به شیر دادن و همینطور آیه سنگسار، توسط بزی خورده شده است؟
پرسش
آیا صحیح است که قسمتی از آیه ای که مربوط به شیر دادن و همینطور در باره سنگسار است و در اختیار عایشه بوده است، در روز به خاک سپاری حضرت محمد(ص) توسط یک بز خورده شد؟
پاسخ اجمالی

در بعضی از کتاب های اهل سنت؛ مانند صحیح ابن ماجه، صحیح و ضعیف سنن ابن ماجه، درالمنثور سیوطی چنین مطلبی نقل شده است، ولی نایف الشحود، در کتاب المفصل فی الرد علی شبهات أعداء، این مطلب را رد کرده است. [1]

به هر حال، و به دلیل این که بحث از بین رفتن بعضی از آیات قرآن، مربوط به مسئله تحریف قرآن می شود، و این مسئله درضمن پاسخ شماره های 486 (سایت: 527) و 4999 (سایت: ) مطرح شده است. بنابراین، برای دریافت توضیحات بیشتر به این پاسخ ها مراجعه شود.

[1]    علی بن نایف الشحود، المفصل فی الرد علی شبهات أعداء، الباب الثانی، جزء 5 ، ص 27.