آیا دعا یا ذکری برای تقویت ضعف چشم وجود دارد؟
پرسش
آیا دعا یا ذکری برای درمان ضعف چشم وجود دارد؟
پاسخ اجمالی
در ارتباط با تقویت بینایی روایاتی وجود دارد:
1. این دعا بعد از نمازهای صبح و مغرب خوانده شود: «اللَّهُمَّ اِنِّی اَسْاَلُکَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ عَلَیْکَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلِ النُّورَ فِی بَصَرِی وَ الْبَصِیرَهَ فِی دِینِی وَ الْیَقِینَ فِی قَلْبِی وَ الْاِخْلَاصَ فِی عَمَلِی وَ السَّلَامَهَ فِی نَفْسِی وَ السَّعَهَ فِی رِزْقِی وَ الشُّکْرَ لَکَ اَبَداً مَا اَبْقَیْتَنِی‏».[2]
2. دو رکعت نماز بدین ترتیب خوانده شود که‌در هر رکعت بعد از حمد، سه مرتبه سوره کافرون و بعد از آن این آیه خوانده شود: «وَ عِنْدَهُ مَفاتِحُ الْغَیْبِ لا یَعْلَمُها اِلاَّ هُوَ وَ یَعْلَمُ ما فِی الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ وَ ما تَسْقُطُ مِنْ وَرَقَهٍ اِلاَّ یَعْلَمُها وَ لا حَبَّهٍ فی‏ ظُلُماتِ الْاَرْضِ وَ لا رَطْبٍ وَ لا یابِسٍ اِلاَّ فی‏ کِتابٍ مُبین‏».[1]. کلینی، محمد بن یعقوب، الکافی، ج 2، ص 550، تهران، دار الکتب الاسلامیه، چاپ چهارم، 1407ق.
[3]. همان، ص 396.