خوراک و پوشاک امام زمان(عج) چیست؟
پرسش
خوراک و پوشاک امام زمان(عج) چیست؟
پاسخ اجمالی

همان طور که بیان گردید حضرت همچون دیگران زندگى می‌‏کند و از زندگى معمولى و عادى برخوردار است و آنچه در روایات به چشم می‌‏خورد این است که آن حضرت از غذا و لباس به حداقل اکتفا فرموده است.
نعمانى در کتاب غیبت خود از امام صادق و امام رضا (ع) درباره حضرت قائم روایت مى‏کند که "ما لباسه الا الغلیظ و ما طعامه الاّ الجشب".[1] و در روایتى از امام حسین (ع) آمده است که لباس آن حضرت زبر و خشن و طعام او از جو است.[2]

[1] منتخب الاثر، ص 378.

[2] همان، ص 619.