آیا شغل بازیگری برای زنان اشکال دارد؟
پرسش
آیا شغل بازیگری برای زنان گناه به همراه دارد؟ به چه نکات دینی در رابطه با این شغل بایستی توجه شود؟
پاسخ اجمالی
در صورتی که احکام شرعی آن رعایت نشود و مستلزم مفسده و ترس از افتادن در گناه در آن باشد، جایز نیست.
اما در غیر این صورت، به خودی خود اشکالی ندارد.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی):
در صورتی که مستلزم مفسده و یا خوف ارتکاب گناه بوده و یا حجاب شرعی مراعات نشود و موجب اختلاط با نامحرم گردد، جایز نیست و در غیر این صورت اشکالی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
اگر از حدود عفت خارج نشود، اشکالى ندارد.
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
چنانچه همراه با محرماتی از قبیل ارتباط با نامحرم و عدم رعایت حجاب کامل و موسیقی و مطالب مُفسد عقیده و اخلاق باشد جایز نیست.

[1]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، مکارم شیرازی، صافی گلپایگانی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.