آیا دخول از مقعد حکم زنا دارد؟
پرسش
آیا دخول از مقعد حکم زنا دارد؟
پاسخ اجمالی

با توجه به کلی بودن سؤال شما باید گفت که برای پرسش شما، دو فرض وجود دارد:

1.انجام این عمل با همسر

2.انجام این عمل با غیر همسر

انجام این عمل با همسر مسلماً درحکم زنا نیست و احکام خاص خود را دارد. [1]

اما انجام آن با غیر همسر نیز از دو فرض برخوردار است:

الف. با زن اجنبی: همان طور که درموارد تحقق زنا بیان شده است، زنا همان طور که با دخول در فرج ثابت است بادخول در پشت نیز تحقق می یابد [2] و احکام زانی بر شخص بار می شود.

ب. با مرد: این عمل بسیار زشت و حرام در زبان شرع به "لواط" مشهور شده است و احکام خاص خود را دارد. [3]

[1] برای آگاهی از احکام آن، سؤال 1017 (سایت: 1075)   را نگاه کنید.

[2] جامع المسائل، آیت ا... بهجت،ج5، ص159.

[3] نک: سوال 2829 (سایت: 3061)