اگر میان غسل جنابت، حدث اصغری رخ دهد و غسل را رها کرده و دوباره به همان شیوه غسل نماییم، آیا باز هم باید برای نماز وضو بگیریم؟
پرسش
اگر در بین غسل جنابت، حدث اصغری رخ دهد و غسل را رها کرده و دوباره به همان شیوه غسل نماییم، آیا برای نماز باید وضو گرفت؟
پاسخ اجمالی
به نظر برخی از فقها[1]، غسل دوباره، غسل جدیدی است؛ لذا در فرض سؤال؛ احتیاج به وضو نیست، اما به نظر دیگر فقها؛ غسل مجدد در حکم تکمیل غسل اولی است که در بین آن حدث اصغر (آن چه وضو را باطل می‌کند) اتفاق افتاده، پس بعد از غسل، برای اقامه نماز، احتیاج به وضو است.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[2]
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی):
در فرض سؤال وضو لازم است.
حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
اگر مجدداً غسل کرده باشد وضو لازم نیست.
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
وضو لازم است.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی):
در فرض  سوال بعد از غسل مجدد وضو نیز لازم است.

[1]. حضرت آیت الله سیستانی.
[2]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، سیستانی، صافی گلپایگانی، نوری همدانی، (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.