اگر در نماز جماعت، بین آقایان و بانوان حائلی از چوب و یا شیشه‌ کامل باشد، آیا نماز بانوان صحیح است؟
پرسش
آیا اگر در نماز جماعت بین نمازگزاران آقا و خانم چوب و یا شیشه‌ کامل حائل شود، نماز جماعت آنها اشکال دارد؟
پاسخ اجمالی
در فرض سؤال، چنانچه طوری باشد که عرفا، محل نماز جماعت زنان و مردان، مجموعاً مکان واحدی به شمار آید و بانوانی که پشت حائل هستند متوجه رکوع و سجود امام شوند، اشکالی ندارد و نماز جماعت آنها صحیح است.[1]

[1]. ر.ک: گلپایگانى، لطف‌الله صافى، جامع الأحکام، ج‌1، ص 98، انتشارات حضرت معصومه سلام الله علیها، قم، چهارم، 1417 ه‍ ق؛ فاضل لنکرانى، محمد، جامع المسائل، ج‌2، ص 148، انتشارات امیر قلم، قم، یازدهم، بی‌تا؛ شعرانى، ابو الحسن، ترجمه و شرح تبصرة المتعلمین فی أحکام الدین، ج‌1، ص 90، منشورات إسلامیة، تهران، پنجم، 1419 ه‍ ق.