حضرت فاطمه زهرا(س)، چند روز پس از حمله به خانه‌شان سقط جنین کرده و چند روز بعد از آن به شهادت رسید؟
پرسش
چند روز فاصله بین ضربت خوردن حضرت زهرا(س) و شهادتشان وجود داشت؛ چطور جنین سقط شده در شکم حضرت زهرا تا نود و پنج روز باقی ماند و با آن‌حضرت دفن شد اگر در طول این 95 روز جنین را در آوردند چگونه و کجا دفن کردند؟
پاسخ اجمالی
منابع تاریخی که از حمله عده‌ای به خانه حضرت فاطمه(س) و آسیب‌رساندن به ایشان سخن گفته‌اند، اشاره‌ای به تاریخ دقیق این جریان نکرده‌اند. ولی می‌توان گفت که جریان آن حمله، چند روزی بعد از رحلت پیامبر اسلام(ص) بود. حال با توجه به فاصله کم زمان این جریان از زمان رحلت پیامبر اکرم(ص) و مقایسه آن با گزارش‌هایی که از مدت زمان بین رحلت پیامبر(ص) و شهادت حضرت فاطمه(س) سخن به میان‌ آورده، فاصله‌های زمانی یاد شده در پرسش چندان طولانی نبوده است. البته درباره زمان سقط جنین، از برخی نقل‌ها چنین به دست می‌آید سقط جنین در همان زمان حمله رخ داده و چون دفن جنین نیاز به تشریفات خاصی ندارد، در مورد کیفیت و زمان آن مطلبی نقل نشده است. [1]