سؤالات جلسه خواستگاری باید در چه زمینه هایی باشد؟
پرسش
در زمان خواستگاری چه سوالاتی مطرح شود؟ در چه زمینه هایی باشد؟
پاسخ اجمالی

جلسات خواستگاری فرصت خوبی برای آشنایی هرچه بیشتر دختر و پسری است که قصد دارند در آینده زندگی مشترکی داشته باشند. بنا بر این باید آنچه در زندگی آینده خود مهم می دانند و برای طرفین مورد اهمیت است در این جلسات مطرح کنند تا زمینه هر گونه اختلاف و ناهماهنگی در زندگی آینده از بین برود.

پاسخ تفصیلی

جلسات خواستگاری فرصت خوبی برای آشنایی هر چه بیشتر دختر و پسری است که قصد دارند در آینده زندگی مشترکی داشته باشند. بنا بر این باید آنچه در زندگی آینده خود مهم می دانند و برای طرفین مورد اهمیت است در این جلسات مطرح کرده تا ببینند در مورد آنها با هم توافق دارند یانه.

بعضی از سؤالاتیکه در این مرحله اهمیت دارند عبارتند از:

1. بیوگرافی طرفین (سن ، تحصیلات ، شغل ، وضعیت پدر و مادر، خواهر و برادر ها و...)

2. علت تصمیم به ازدواج (خواست خانواده، فشار فرهنگی یا نیاز شخصی)

3. هدف در زندگی (علم ، رفاه اقتصادی، تربیت فرزندان صالح موفقیت و..)

4. ملاک های خوشبختی از نظر طرفین.

5. ملاک انتخاب همسر (تحصیلات ،خانواده، زیبایی، شغل، سن، اعتقادات ، رعایت حجاب و....)

6. میزان ارتباط با خانواده همسرتان بعد از ازدواج .

7. آیا حاضر هستید به خاطر شغل همسرتان در شهر دیگری سکونت کنید؟

8. میزان مشورت در تصمیم گیری ها

9. میزان تأثیر خانواده و دوستان در تصمیمات طرفین .

10.میزان پای بندی به اعتقادات مذهبی .

11. میزان اهمیت مسائل اقتصادی همسر و خانواده او .

12. حجاب همسرتان چگونه باشد؟

13. تماس با نامحرم را تا چه حدی مجاز می دانید؟

14. با کار خانم ها  در خارج از منزل موافقید؟ چه نوع کاری؟

15. با جشن عروسی موافقید؟ تا چه حد موافق خرج کردن برای مراسم هستید؟

16. آیا در باره مهریه نظر خاصی دارید؟

17. بعد از ازدواج با دوستانتان تا چه حد رفت و آمد می کنید؟

18. دوست دارید همسرتان اهل معاشرت با دوستان باشد یا نه؟

اینها بخشی از سؤالاتی است که می توان در جلسه خواستگاری مطرح کرد . علاوه بر اینها هر مطلب دیگری که به نظر طرفین اهمیت دارد و از نظر یکدیگر در مورد آن اطلاع ندارند می توانند در این جلسات به صورت محترمانه و صمیمی مطرح نمایند.