چگونه می‌توان قوت قلب را افزایش داد؟
پرسش
چگونه و از چه راه‌هایی می‌توان قوت قلب را افزایش داد؟
پاسخ اجمالی
آرامش و قوت قلب از دیرباز یکی از گمشده ‌‌های بشر بوده است. به گونه‌ای که می‌‌توان گفت بیشتر کارهایی که انسان‌ها انجام می‌دهند، برای رسیدن به همین خواسته است. آنچه که می‌تواند انسان را از نگرانی‌ها و تشویش‌ها برهاند، یاد خدای بزرگ و توانا است. پناه بردن به خدای مهربانی که همواره کفالت بندگان خود را بر عهده دارد، و اتکا کردن به قدرتی که سرآمد همه قدرت‌ها است، به انسان چنان قوت قلبی عطا می‌کند که در برابر هیچ مشکلی احساس ضعف و شکستگی نخواهد کرد.[1]
برای پی بردن به قدرت الهی می‌توان به نشانه و تحقق وعده‌‌هایی که از جانب او در حق پیامبران و مؤمنان انجام شده، مراجعه کرد. مشاهده و تفکر در این زمینه، موجب فزونی ایمان و اطمینان قلب می‌شود.[2]
برای آگاهی بیشتر این پاسخ‌ها را مطالعه کنید:
 اعتماد به نفس و آرامش، 4891
حقیقت آرامش و راه‌های رسیدن به آن، 1819

[1]. مکارم شیرازی، ناصر، تفسیر نمونه، ج 10، ص 211-213، دار الکتب الإسلامیة، تهران، چاپ اول، 1374ش.
[2]. قرائتی، محسن، تفسیر نور، ج 7، ص 248، مرکز فرهنگی درس‌هایی از قرآن، تهران، چاپ یازدهم، 1383ش.