استخاره برای ازدواج چگونه است؟
پرسش
می خواهم استخاره ازدواج بزنم. چه کار باید بکنم؟
پاسخ اجمالی

در باره ازدواج ابتدا باید با تفکر و تأمل همه جوانب را بررسی کرد. سپس در صورت تردید و شک، با دیگران مشورت نمود. در نهایت اگر پس از تفکر و مشورت با دیگران، شک و تردید برطرف نشد می توان با استخاره مشکل را حل کرد. [1]

راههای متعددی برای استخاره کردن وجود دارد. مرحوم شیخ عباس قمی در کتاب مفاتیح الجنان برخی از راههای استخاره را بیان کرده است. در صورتی که خود شخص می خواهد انجام دهد می تواند به آن کتاب رجوع کند. البته بهتر است برای استخاره به افرادی که استخاره هایشان معروف است و از مقامات روحانی هستند مراجعه کرد.