تعدادی از منابع مدیریتی در اسلام را معرفی کنید.
پرسش
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت MBA هستم.
با توجه به این که پایه دروس ما از غرب تامین می شود، اما نیاز دیدم که مبانی اسلام را در باره مدیریت بدانم. لطفاً تعدادی از منابع مدیریتی در اسلام را معرفی کنید.
پاسخ اجمالی

جهت آشنایی با مبانی مدیریتی در اسلام منابع زیر پیشنهاد می شود:

1. نهج البلاغه امام علی (ع) نامه 53 بهترین منبع و دستور العمل اجرایی برای مدیریت اسلامی است که شما می توانید با مراجعه به آن و شرح های نهج البلاغه به چگونگی مدیریت در اسلام آشنا شوید.

2. فصلنامه مدیریت در اسلام، صاحب امتیاز، سید صمصام الدین قوامی، محل انتشار، قم.

3. مدیریت در اسلام، تألیف، علی آقا پیروز، عباس شفیعی، ابوطالب خدمتی، و...، نشر پژوهشکده حوزه و دانشگاه.