در زمان ظهور حضرت مهدی(عج) چند نفر از پیروان حضرت موسی(ع) به یاری او می‌شتابند؟
پرسش
در زمان ظهور حضرت مهدی(عج) چند نفر از قوم موسی او را یاری می‌کنند؟
پاسخ اجمالی

در برخی گزارش‌های مرتبط با زمان ظهور اعلام شده است که برخی از یاران امام مهدی(عج) از ادیان دیگر و از جمله از پیروان حضرت موسی(ع) خواهند بود.

امام صادق‌(ع) فرمود: «از پشت شهر کوفه 27 مرد همراه حضرت قائم(ع) بیرون می‌آیند که پانزده نفر آنان از قوم حضرت موسی(ع) هستند که به حق هدایت نموده و به آن دادگری می‌نمایند».[1]

در روایتی دیگر از حضرتشان تعداد آنان چهارده نفر اعلام شده است: «زمانی که قائم(ع) از کنار این خانه(کعبه) ظهور کند، خداوند با او 27 مرد می‌فرستد که چهارده نفر آنها از پیروان حضرت موسی(ع) می‌باشند».[2]

البته این روایات در مورد پیروانی از حضرتشان است که در همان دوران می‌زیستند و در دوران ظهور رجعت می‌کنند، نه یهودیانی که در دوران معاصر بوده و اسلام را نپذیرفته، بلکه برخی از آنها با این دین مقدس دشمنی و عناد نیز دارند.

[1]. شیخ مفید، الارشاد فی معرفة حجج الله علی العباد، ج 2، ص 386، قم، کنگره شیخ مفید، چاپ اول، 1413ق.

[2]. طبری آملی، محمد بن جریر، دلائل الامامة، ص 463، قم، بعثت، چاپ اول، 1413ق.