از سجّاده کدام امام معصوم(ع) بود که بوی عطر به مشام انسان می‌رسید؟
پرسش
از سجّاده کدام امام بوی عطر بر مشام می‌رسید؟
پاسخ اجمالی
در مورد آنچه در پرسش مطرح شده باید گفت؛ گزارشی از امام رضا(ع) وجود دارد مبنی بر این‌که محل نشستن پدربزرگشان امام صادق(ع)[1] در مسجد از بوی عطر آن‌حضرت قابل شناسایی بود.[2]
البته با توجه به این‌که استفاده از عطرها و خوشبو بودن از سنت پیامبر اسلام(ص) و اهل بیت(ع) بود، با استناد به این روایت نمی‌توان گفت که این ویژگی منحصر در امام صادق(ع) می‌باشد، بلکه شاید تنها به مناسبتی، امام رضا(ع) در بیان خصلت‌های جد بزرگوارشان، به این ویژگی نیز اشاره فرموده باشند.

[2]. طبرسی، حسن بن فضل، مکارم الاخلاق، ص 42، قم، شریف رضی، چاپ چهارم، 1412ق.