در یک بازی‌ اینترنتی، شرط‌بندی بر سر پولی می‌شود که ارزش خارجی ندارد. حکم این بازی چیست؟
پرسش
برخی بازی‌های اینترنتی وجود دارند که در آن دو نفر شرط‌بندی می‌کنند، البته این شرط‌بندی از نوع پول واقعی نیست بلکه در آن بازی، هر کسی حسابی دارد که در آن حساب، مقداری سکه هست و ارزش خارجی ندارد. حکم این بازی چیست؟
پاسخ اجمالی
اگر آنچه که بر سر آن شرط‌بندی می‌شود در بین عرف دارای ارزش مالی نباشد، این بازی اشکالی ندارد.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی شبیری زنجانی (مد ظله العالی):
اگر اعتباری که برنده به دست می‌آورد قابل خرید و فروش باشد (و لو برنده نخواهد آن را بفروشد) بازی مذکور حرام است و خرید و فروش امتیاز  آن هم جایز نیست.
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
چنانچه مال واقعی شرط بسته نشود قمار نیست، ولی احتیاط مستحب ترک بازی با شرط مذکور است.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
اگر ارزش مالی نداشته باشد، اشکالی ندارد، ولی بهتر است از این گونه شرط‌بندی‌ها اجتناب شود.
حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):
1. اگر عرفاً در میان مردم سکه‌های داخل بازی ارزشی دارند و  قابل خرید و فروش هستند (یعنی بعضی از مردم حاضرند بابت آن پولی پرداخت کنند) شرط‌بندی در آن، حکم قمار را پیدا می‌کند و جایز نیست.
2. توصیه می‌شود از انجام کارهایی که ارزش عقلائی ندارند پرهیز کنید و مشغول کاری شوید که برای دنیا و آخرتان مفید باشد.
لینک به سایت استفتائات

[1]. استفتا از دفاتر آیات عظام: شبیری زنجانی، صافی گلپایگانی، مکارم شیرازی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.