میزان دخول در زنا چیست؟
پرسش
میزان دخول در زنا چیست؟ آیا فقط داشتن رابطه جنسی باعث زنا می شود یا داشتن هر رابطه ای زنا محسوب می شود؟
پاسخ اجمالی

"إیلاج ذکر الإنسان حتى تغیب الحشفة فی فرج امرأة- قبلاً أو دبراً- محرّمة، من غیر سبب مبیح و لا شبهة"؛ دخول آلت تناسلی مرد در آلت زن (جلو یا عقب) به اندازه حشفه (ختنه گاه) بدون ازدواج، یا شبهه آن را زنا گویند. [1]

غیر از این هر گونه ارتباط جنسی بین زن و مرد نامحرم از نظر فقه زنا نیست، ولی از گناهان کبیره و مخالف شرع است. در اسلام روابط بین مرد و زن تعریف شده است و روابط جنسی فقط در محدوده ازدواج جایز می باشد. انسان باید توجه داشته باشد که شیطان به آرامی او را به سمت گناهان بزرگ می کشاند، پس باید از همان اول جلوی گناهانش را بگیرد.

نمایه های مربوط:

سؤال 2688 (سایت: 2914) (حکم زنا با زن شوهر دار) .

سؤال 2569 (سایت: 2723)  (حکم اعمال منافى عفت - زنا و غیر آن-) .

سؤال 1044 (سایت: 1110) (اسلام و ارتباط سالم بین دختر و پسر) .

سؤال 1222 (سایت: 1219) (چت کردن دختر و پسر) .

سؤال 671 (سایت: 717) (حکم روابط جنسی قبل از عقد).

[1] . إرشاد الأذهان إلى أحکام الإیمان، ج‏2، ص 170. با استفاده از سؤال 7812 سایت: (7857).