کد سایت fa61079 کد بایگانی 75113 نمایه 12 رکعت نماز شب اول ماه شعبان
طبقه بندی موضوعی گوناگون
گروه بندی اصطلاحات زمان‌ها
خلاصه پرسش
دوازده رکعت نماز شب اول ماه شعبان چگونه خوانده می‌شود؟
پرسش
12 رکعت نماز شب اول ماه شعبان را چگونه بخوانیم؟
پاسخ اجمالی
در ارتباط با دوازده رکعت نماز شب اول ماه شعبان، از رسول گرامی اسلام(ص) چنین نقل شده است: هر کس در شب اول ماه شعبان دوازده رکعت به این کیفیت بجا آورد که در هر رکعت پس از سوره «حمد»، پانزده مرتبه سوره «قل هو الله» بخواند. خداوند ثواب 12 هزار شهید و عبادت 12 سال را به او عطا می‌کند و از گناهانش بیرون می‌رود، مانند روزی که متولد شده و به تعداد آیات قرآن، قصری در بهشت به او می‌دهد.[1]
بنابر این، دوازده رکعت نماز شب اول ماه شعبان، به صورت شش نماز دو رکعتی است که بعد از هر حمد، پانزده بار سوره توحید خوانده می‌شود.

[1]. ابن طاووس، على بن موسى، إقبال الأعمال، ج 2، ص 683، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ دوم، 1409ق.