جواب وهابیونی که شخصیت های شیعه را مسخره می کنند چیست؟
پرسش
وهابی های ناصبی در سایت یوتیوب آیت الله خوئی (ره) را مسخره می کنند، برای این که سیگار رثمن می کشد. آنان همچنین شهید محمد صدر (ره) را به خاطر پوشیدن کفن در هنگام نماز جمعه ای که در مسجد کوفه اقامه می کرد، مورد تمسخر قرار می دهند. شما در رد آنها چه می گویید؟
پاسخ اجمالی

قرآن مجید در باره مسخره کردن می فرماید :" یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا لا یَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسى‏ أَنْ یَکُونُوا خَیْراً مِنْهُم...‏"[1]  یعنی:" اى کسانى که ایمان آورده‏اید! نباید گروهى از مردان شما گروه دیگر را مسخره کنند، شاید آنها از اینها بهتر باشند..."

بنا براین آیه، مسخره کردن یک کار خلاف اخلاق انسانی و اسلامی است .شکی نیست که  اختلاف بین مسلمانا ن و وهابیون یک اختلاف عقیدتی است که باید با بحث و گفتگوهای علمی دقیق حل شود و بحمدالله دانسمندان بزرگ شیعه و اهل سنت جواب عقاید انحرافی وهابیت را داده اند که این جواب ها در کتاب های مفصلی که در این زمینه تگاشته شده است موجود است . آنان نیز اگر می توانند باید یه صورت مستدل جواب بگویند ! و تمسخر نشانه این است که طرف مقابل دستش از ادله محکم و متقن خالی است و برای نجات خود به هر علف هرزی چنگ می زند! ما در جواب کسانی در مباحث عقیدتی به تمسخر طرف م این آیه قران را می گوئیم :" قُلْ هاتُوا بُرْهانَکُمْ إِنْ کُنْتُمْ صادِقین‏" [2]یعنی :"اگر راستگو هستید دلیل و برهان خود را بیاورید."

[1] . حجرات،11

[2]. بقره ،111