می خواهم با دختری ازدواج کنم که خواهر بزرگتر از خودش دارد که پدرش علی رغم تمایل دختر کوچک تر، مانع پیوندمان می شود. لطفا راهنماییم کنید؟
پرسش
من می خواهم با دختری ازدواج کنم که خواهر بزرگتر از خودش دارد و پدرش به همین دلیل و علیرغم تمایل دختر کوچک تر به ازدواج، مانع پیوندمان می شود. من چه کاری در این مورد می توانم انجام دهم؟
پاسخ اجمالی

گرچه ازدواج زودتر خواهر کوچک تر نسبت به خواهر بزرگ تر، منع شرعی و قانونی ندارد، اما طبیعی است که باید نگرانی های پدر خانواده که مدیریت آن را نیز بر عهده دارد، درک شود.

بر این اساس، در صورت اصرار به انجام چنین ازدواجی، بهتر است تلاش نمایید تا به هر شکل ممکن رضایت او را جلب نمایید.

البته اگر اصرار پدر بر رعایت چنین ترتیبی در ازدواج، بیشتر از حد متعارف باشد، دختر کوچک تری که تمایل به ازدواج دارد می تواند در مراحل بعدی به دادگاه مراجعه کرده و اجازه قضایی ازدواج را اخذ نماید که چنین اقدامی، دست کم در مراحل اولیه به هیچ وجه توصیه نمی شود.