کد سایت fa1986 کد بایگانی 1961 نمایه چربی طبیعی و ممانعت از رسیدن آب به بدن در غسل
خلاصه پرسش
آیا چربی طبیعی روی پوست که مانع رسیدن آب به قسمتی از بدن می شود را در هنگام غسل کردن باید با صابون بر طرف کرد؟
پرسش
آیا چربی طبیعی روی پوست که مانع رسیدن آب به قسمتی از بدن می شود را در هنگام غسل کردن باید با صابون بر طرف کرد؟ من مقلد آیت الله العظمی خامنه ای هستم
پاسخ اجمالی

بطور کلی کسی که می خواهد غسل کند باید چیزى را که مانع رسیدن آب به بدن است، برطرف کند و اگر پیش از آن که یقین کند برطرف شده غسل نماید، غسل او باطل است.[1]

مقام معظم رهبری در خصوص چربی های طبیعی و این سؤال که آیا چربیهائى که به طور طبیعى در مو و صورت به وجود مى‏آیند، مانع محسوب مى‏شوند؟، پاسخ فرموده اند: مانع محسوب نمى‏شود، مگر آن که به حدّى باشد که مانع از رسیدن آب به پوست و مو گردد[2].

 [1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏1، ص 222، مسأله 377.

[2] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏1، ص 200، س 104