آیا پوشیدن لباس زیر زنانه برای مرد در مذهب اهل سنت حرام است یا نه؟
پرسش
آیا پوشیدن لباس زیر زنانه برای مرد در مذهب اهل سنت حرام است یا نه؟
پاسخ اجمالی

برخی از علمای شیعه می فرمایند: پوشیدن لباس مختص زنان برای مردان و پوشیدن لباس مختص مردان برای زنان جایز نمی باشد.[1] حال اگر این لباسهای زیر زنانه از لباسهای باشد که مخصوص زنان است و مردان نمی پوشند پوشیدن آن جایز نمی باشد.

اما آیت الله خامنه ای در پاسخ به این سؤال که، آیا پوشیدن چیزى که مخصوص زنان است توسط مردان و بر عکس، در خانه بدون قصد تشبّه به جنس مخالف، جایز است؟ فرمودند: تا زمانى که آن را به عنوان لباس براى خود انتخاب نکرده باشند، اشکال ندارد.[2]

شما برای اطلاع از نظر علماء اهل سنت به سایتهای مربوط مراجعه کنید.

[1] نک: اشتهاردی، مدارک العروة، ج‏13، ص: 276.

[2] أجوبة الاستفتاءات (بالفارسیة)، ص: 305، س 1367.