شرایط تمدید مدت صیغه موقت چگونه است؟
پرسش
شرایط تمدید مدت صیغه موقت چگونه است؟
پاسخ اجمالی

طبق نظر مراجع عظام اگر زن و مردی که ازدواج موقت کرده اند، پس از اتمام دوره عقد و یا در حین آن بخواهند مجدداً ازدواج کنند می بایست دوباره عقد را جاری کنند ولی لازم است مدت عقد اول تمام شود و یا مدت باقی مانده را به او ببخشد و پس از آن عقد جدید بخوانند [1] .پس برای تمدید مدت صیغه ازدواج موقت، باید پس از اتمام مدت آن مجدداً صیغه عقد موقت (عقد جدید) بخوانند.

جهت آگاهی بیشتر مراجعه شود به:

نمایه: جواز ازدواج موقت، سؤال 844 (سایت: 915) .

[1]   آیت الله وحید، منهاج الصالحین، ج 3، 1311 آیت الله خامنه‏اى، استفتاء، س 163 آیت الله تبریزى، منهاج الصالحین، ج 2، م 1311 آیت الله سیستانى، منهاج الصالحین، ج 3، م 249 امام خمینى، تحریر الوسیله، ج 2، النکاح المنقطع، م 11 آیت الله صافى، هدایة العباد، ج 2، النکاح المنقطع، م 11 آیت الله نورى، استفتاءات، ج 2، س 694 آیت الله فاضل، جامع المسائل، ج 2، س 1255 و دفتر: آیت الله بهجت و آیت الله مکارم.