کد سایت fa79296 کد بایگانی 96870 نمایه استفاده از گاز در صورت تهیه لوازم آن از مال حرام
طبقه بندی موضوعی احکام مالی
خلاصه پرسش
اگر هزینه لوله‌کشی و خرید کنتور از مال حرام پرداخت شده باشد، استفاده از گاز چه حکمی دارد؟
پرسش
با سلام و عرض ادب. اگر پول لوله کشی و کنتور گاز خانه پدری که زندگی می‌کنم از درآمد حرام باشد حکم استفاده از گاز چه خواهد بود؟
پاسخ اجمالی
در فرض سؤال، هرچند که کار حرامی صورت گرفته و باید به نحو مقتضی جبران شود، ولی استفاده از گاز اشکالی ندارد.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی):
می‌توانید از گاز استفاده کنید.
حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
تکلیفی ندارید.
حضرت آیت الله العظمی شبیری زنجانی (مد ظله العالی):
استفاده از آن جایز است.
حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):
استفاده از مورد یاد شده در سؤال اشکال ندارد.
لینک به سایت استفتائات

[1]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، سیستانی و شبیری زنجانی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.