اگر بعد از غسل جنابت در زن رطوبتی با نشانه منی خارج شود چه حکمی دارد؟
پرسش
اگر بعد از غسل جنابت در زن رطوبتی با نشانه منی خارج شود چه حکمی دارد؟
پاسخ اجمالی

هر گاه بعد از غسل، منى مرد از زن خارج شود، غسل واجب نیست [1] و هم چنین است اگر شک کند که منى بیرون آمده، از خود اوست یا از مرد؛ امّا اگر علم یا اطمینان داشته باشد که منى خارج شده از خود اوست و یا مخلوط با منى مرد است، غسل بر او واجب است. [2]

[1] اگرچه نجس است و برای پاک شدن باید آن را بشوید. نمایه مرتبط: پاک شدن منی با شستن، سؤال 1035 (سایت: 1097).

[2] . توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏1، ص211.