آیا بی‌اعتنایی و بی‌حرمتی به انجیل و تورات تحریف‌شده فعلی نیز گناه بشمار می‌آید؟
پرسش
با سلام و احترام.... می خواستم بپرسم که آیا کتاب انجیل و تورات در بین ما شیعیان مقدس بوده و دارای احترام است؟و اینکه آیا بی‌اعتنایی و بی‌حرمتی به انجیل و تورات گناه محسوب می شود یا نه؟
پاسخ اجمالی
تورات و انجیل از کتب آسمانی و مقدسی هستند که اگرچه مورد تحریف واقع شده‌اند، ولی چون همین متن تحریف‌شده نیز اجمالاً متضمن برخی آیات نازل شده از جانب پروردگار است، احترام آنها لازم و واجب بوده و بی احترامی به این کتاب‌ها، توهین و حرام می‌باشد.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
تورات و انجیل از کتب آسمانی است گرچه مورد تحریف بسیار واقع شده است لکن چون متضمن برخی آیات نازل شده از جانب پروردگار است احترام آنها لازم است و بی احترامی، توهین و حرام است.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
1- تورات و انجیل فعلی هیچ کدام کتب الهی نیستند و خود یهود و مسیحیت نیز چنین ادعایی ندارد.
2- با توجه به این که اسماء مقدسی در آنهاست احترام نمایند.
حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):
بی‌احترامی جایز نیست چرا که اجمالاً بخشی از کتاب واقعی در آن موجود است و مشتمل بر اسامی الهی و انبیا می‌باشد و کتاب مقدس جمع زیادی از مردم جهان می‌باشد.
لینک به سایت استفتائات

[1]. استفتا از دفاتر آیات عظام: صافی گلپایگانی، مکارم شیرازی،(مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.