آیا بازگو کردن داستان‌های شهوت‌انگیز برای همسر برای بالا بردن کیفیت ارتباط، اشکال شرعی دارد؟
پرسش
تعریف داستان‌های شهوت‌انگیز برای همسر هنگام ارتباط زناشویی (که در آن داستان، فرد خاصی مد نظر نباشد)، جهت ارتباط بهتر و بالا بردن کیفیت تحریک همسر، آیا اشکالی دارد؟
پاسخ اجمالی

در فرض سؤال، این کار به خودی خود حرام نیست، ولی اگر موجب تخیّل فرد مشخصی غیر از همسر و تحریک شهوت از این طریق باشد، برخی مراجع[1] معتقدند، باید از آن خودداری نمود.

ضمائم:

پاسخ دفاتر مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[2]

حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی):

احتیاط در ترک تخیل به غیر همسر به قصد تحریک شهوت است.

حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):

حرام نیست.

حضرت آیت الله العظمی شبیری زنجانی (مد ظله العالی):

اگر نوعا موجب تحریک شهوت به غیر همسر می‌شود یا مفسده دیگر بر آن مترتب است جایز نیست و الا بنا بر احتیاط ترک شود.

حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):

با توجه به آنچه نوشته‌اید در صورتی که مسائل خلاف شرع در آن نباشد اشکالی ندارد.

حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):

در فرض سؤال حرام نیست.

لینک به سایت استفتائات

[1]. آیات عظام خامنه‌ای، شبیری زنجانی.

[2]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، سیستانی، شبیری زنجانی، مکارم شیرازی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.